شهر و خانه جدید پر از حس متفاوت است. ممکن است به دلیل تغییر شغل و یا تغییر محل زندگی به شهر دیگر اسباب کشی کرده باشید. عادت به شهر جدید برای بعضی افراد بسیار دشوار است. چه از لحاظ غم دوری یا اصطلاحاً هوم سیک (home sick) چه از لحاظ آشنا نبودن با شرایط محیطی یا فرهنگ مردم شهری که به تازگی به آن نقل مکان کردهاید. در این بین عادت به خانه جدید میتواند اولین گام در ایجاد عادت زندگی در شرایط تازه باشد. با ما همراه باشید تا راهکارهایی را به شما ارائه دهیم بلکه بتوانید با شرایط و شهر جدید خودتان را وقف دهید.
نشانه های غم غربت | از کجا دریابیم که هنوز به شهر جدید عادت نکرده ایم؟
شاید چند روز پس از اسباب کشی به شهر جدید احساس غم و غصه داشته باشید و پس از سپری شدن مدتی نشانی از غم و غصه ظاهری را در خود پیدا نکنید. اما طرز غذا خوردنتان یا نحوه حرف زدنتان همچون قبل نبوده باشد. دوری از خانه یا اصطلاح هوم سیک علائم پنهانی دارد. قصد داریم در مطلب ” عادت به شهر جدید ” یک سری علائم که نشان دهنده وجود غم غربت در شما است را یاد آور شویم و سپس یک سری راهکار برای حل این مشکل را به شما ارائه دهیم.
- عادت-به-خانه-جدید
اضطراب
در صورت عادت نکردن به شهر جدید ممکن است دچار یک اضطراب درونی شوید طوری که خودتان نیز متوجه نشوید. این اضطراب میتواند در قالب یک وسواس فکری یا ترس از پیشامد یک اتفاق منفی باشد.
افسردگی
اگر چیزی که همیشه شما را به وجد میآوَرد یا خنده بر لبتان جاری میکرد، اما اکنون هیچ چیز مثبتی در شما ایجاد نمیکند باید بگوییم که ممکن است دچار افسردگی و غم غربت شده باشید. کمبود دلگرمیها و سردرگمی میتواند مسبب این مشکل باشد.
نوستالژی
هرچیزی که شما را به روزهای گذشته میبرد میتواند یک نوستالژی باشد. قبل از عادت به شهر جدید، ممکن است برخی مکانها، برخی وسایل و برخی افراد شما را به همان حسهای آشنا در مکان قبلی ببرد. بعد از این حس نوستالژیگونه ، در پی مقایسه مکان جدید با مکان قبلی خواهید بود.
رفتار نا آرام و نابهنجار
غم دوری در هر شخصی یکسان نمود نمیکند. برای مثال ممکن است که فردی پرحرف یا اجتماعی بوده باشید؛ اما اخیرا به دلیل تغییر شهر و خانه در لاک خود فرو رفته باشید و تمایلی به صحبت نداشته و پیوسته افراد را با رفتار بد از خود دفع میکنید. برعکس این ماجرا هم وجود دارد. افراد آرام و ریلکس در پی غم دوری ممکن است همیشه به فریاد زدن تمایل داشته باشند یا به دلیل عصبانیت بیش از حد همه را آزرده کنند. این علائم میتوانند نشانی باشد بر وجود غم غربت در وجود فرد. عادت به شهر جدید و خانه جدید تنها راهکار است.
عادت کردن به شهر و خانه جدید
از نشانههای عدم عادت و کنار آمدن به محیط جدید به شما گفتیم اما چگونه خود را با شرایط جدید وقف دهید ؟
خانه جدید را چیدمان کنید
عادت به شهر جدید، از عادت کردن به خانه جدید شروع میشود. تا زمانی که اثاثیه و لباسهای شما درون چمدان قرار دارد هیچگاه احساس تعلق نخواهید کرد. با بودن چمدان و کارتنها در گوشه خانه حس غربت در شما دوچندان خواهد شد. لباس و وسایل را از چمدان در بیاورید. کمدها را خالی نگدارید و از وسایل خود پر کنید. قابهای عکس قدیمی را در خانه جدید پچینید. اگر احساس می کنید عکس و وسیلهای غم دوری را دو چندان می کند، آن را فاکتور بگیرید. به چیدمان منز جدید بپردازید.
- عادت-به-شهر-جدید
برای یک اسباب کشی راحت و منظم با باربری سپند بار تماس بگیرید، برای محدوده شهرک غرب باربری شهرک غرب در محدوده قیطریه باربری قیطریه – در محدوده الهیه شرکت حمل بار و باربری الهیه به صورت تخصصی در خدمت شما خواهد بود
در شهر جدید قدم بزنید
این تکنیک فوقالعاده است. اگر قصد رفت و آمد بین دو نقطه ای را دارید که فاصله چندانی نسبت به هم ندارند، پیاده روی بهترین گزینه است. اگر قصد عادت به شهر جدید را دارید باید با همه جوانب شهر آشنا شوید. یک شخص در طول پیادهروی بیشتر به جزئیات و افراد توجه خواهد کرد، در حالی که نشستن درون ماشین این تجربه را نخواهد داشت. پیادهروی باعث میشود شهر را بشناسید؛ کجا برای ورزش مناسب است؟آرامشبخش ترین قسمت کدام است؟ فرهنگ مردم چگونه است؟ غالب مردم مشغول به چه کاری هستند؟ رفتارشان چطور است؟
بودن در اجتماع هم حس دلتنگی و غم دوری را کاهش میدهد و هم موجب میشود بسیار زودتر از آنچه که فکرش را میکردهاید به شهر جدید عادت کنید.
- عادت-به-خانه-جدید
برای خانه جدید خرید کنید
خرید وسایل خانه حس تعلق را برای شما یادآور خواهد کرد. اگر یخچالتان خالی است به سوپرمارکت محل بروید و به این فکر کنید که چه چیزی در یخچال و کابینتها کم است؟ به فروشگاه شهر بروید و به تکمیل دکوراسیون منزل فکر کنید. با این روش هم به محیط خانه عادت خواهید کرد و هم با رفتن به فروشگاه وسوپرمارکتهای مجاور، محله را به خوبی خواهید شناخت. شناخت مکانهای جدید مساوی است با عادت به شهر جدید.
- خرید در شهر جدید
هر شهر جاذبههایی دارد
مثل یک توریست در مورد شهر کنجکاو باشید. از سایتهای گردشگری و گوگل مپ میتوانید کمک بگیرید. بگردید و شهر را ببینید. بگذارید تا شهر جدید شما را به وجد بیاورد. هر شهر هرچقدر هم که بدون امکانات باشد مطمئناً در یک زمینه ای شهره است. حال شهره به داشتن آثار تاریخی باشد یا آثار مدرن، مراکز خرید باشد یا شهربازی، طبیعت بکر و دلنواز یا دشتهای خلوت و ساکت … هرکدام از این موارد انرژی مثبتی را با خود به همراه دارند.
به نکات منفی آن فکر نکنید، زیرا با این فرمان به سختی به شرایط فعلی عادت خواهید کرد.
افراد محل شهر جدیدتان را بشناسید
یکی از مواردی که حس بودن در خانه را به شما منتقل میکند، آشنا بودن همسایه و هممحلی است. سعی کنید حتی با یک سلام هم که شده با اطرافیان ارتباط برقرار کنید. دیدن چهرههای آشنا حس وطن را به انسان منتقل خواهد کرد. در طی شناخت اطرافیان به شخصیت و روش زندگی آنها نیز توجه کنید. یافتن آدمهایی که با شما نقطه مشترک دارند بسیار مثبت خواهد بود.
- جاذبه های شهر جدید
پیدا کردن یک دوست و همصحبت قابل اعتماد
طبق یک باور غلط صحبت کردن در مورد دلتنگی ای که در وجود شما است میتواند آن را تشدید کند. اما این باور با یک سری شرط و شروط میتواند غلط باشد. تصور کنید که در صورت انتقال به خانه جدید به مادرتان که در محل و خانه قبلی است تماس میگیرید. از غمی که در وجودتان است با او می گویید . غمی که در دل شما و مادر تشدید میشود. پس منظور از همصحبت، پیدا کردن فردی جدید در محله جدید است. این فرد باید قابل اعتماد باشد و در صورتی که به او اعتماد ندارید از جزئیات به او نگویید. همصحبت شما میتواند یک مشاور و دوست قدیمی باشد و یا یک غریبه. صحبت بسیاری از مشکلات را حل می کند.
- چگونه به شهر جدید عادت کنیم
شغل پیدا کنید
اگر به دلایل شغلی به مکان جدید نقل مکان کرده اید این مورد را ندید بگیرید. اما اگر در شهر جدید شغلی ندارید حتما به داشتن یک شغل پاره وقت یا تمام وقت فکر کنید. داشتن شغل میتواند درگیریهای ذهنی شما را به سمت دیگری منحرف کند طوری که دیگر نتوانید به خانه و محل قدیمی خود فکر کنید و غم دوری دیگر یک غمی که سراسر وجودتان را گرفته نباشد. آنقدر سرتان مشغول یادگیری کار جدید میشود که بودن در شهر تازه دیگر یک حس جدید نخواهد بود. پیدا کردن یک شغل نو در ایجاد عادت به شهر جدید، بسیار تأثیر گذار است.
پس اگر هنوز شغلی در این شهر ندارید از دوستان و آشنایانی که میشناسید پرسوجو کنید، از فروشگاهها و مارکتهای محل در مورد فرصت های شغلی بپرسید و رزومه کاری خود را برای مؤسسات مختلف ارسال نمایید. در این زمینه میتوانید از اپ و سایتهای کاریابی نیز کمک بگیرید.
شهر جدید ، علاقهمندی های جدید
همیشه به دنبال ایجاد یا دنبال دلخوشیها خود باشید. زندگی در شهر و خانهای که سال های سال در آن زندگی میکرده اید، شما را از انجام کاری نو خارج از دایره روتین روزانه دور میکند. با ورود به شهر و خانه جدید احساس تازهای با خود دارید و پتانسیل انجام کارهای خلاقانه و جدید در شما قوی است. لیستی از علاقهمندیهای همیشگی تهیه نمایید. این علاقه میتواند ورزشی باشد یا هنری، مربوط به تکنولوژی باشد یا مربوط به حقوق، در مورد موسیقی باشد یا در مورد تاریخ….
با توجه به امکانات شهر، بگردید و ببینید مشتاق دنبال کردن کدام هدف هستید. مشغول شدن به کاری که بدان علاقه وافر دارید میتواند در زمینه عادت به شهر جدید بسیار مؤثر واقع شود.
- عادت به زندگی جدید
صبور باشید
ممکن است مدت زیادی از اسبابکشی گذشته باشد و با مقایسه خودتان با دیگران متوجه شدهباشید که بقیه افراد سریع تر از شما به شرایط جدید عادت کردهاند. اما مأیوس نشوید. بسیاری از افراد که در ظاهر خوشحال و راحت هستند در باطن آنها غم غربت و دوری زبانه میکشد! . چنانچه با انجام راهکارهایی که به شما پیشنهاد کردیم همچنان به شهر و خانه جدید عادت نکردهاید نا امید نشوید و صبور باشید. برخی اهداف نیاز به صرف زمان و صبر دارند.
- شهر جدید زندگی
چگونه به شهر جدید عادت کنیم:
خلاصه مطلب فوق را دوباره برایتان لیست میکنیم، به امید یک زندگی خوب و بانشاط در خانه و شهر جدیدتان:
- خانه جدید را چیدمان کنید
- در شهر جدید قدم بزنید
- برای خانه جدید خرید کنید
- هر شهر جاذبههایی دارد
- افراد محل شهر جدیدتان را بشناسید
- پیدا کردن یک دوست و همصحبت قابل اعتماد
- شغل پیدا کنید
- شهر جدید ، علاقهمندی های جدید
- صبور باشید
عادت به شهر جدید نیاز به گذشت زمان دارد. انتظار نداشته باشید که در عرض یک هفته همه چیز برایتان عادی شود. پیدا کردن دوست و آشنا شدن با مکانهای مختلف شهر و محله در ایجاد حس خانه بودن مؤثر است. کسی چه می داند، شاید قرار است شهر جدید ، شانس و فرصتهای جدیدی را در پیش روی شما بگذارد. شاید دوستان بهتری را در این شهر پیدا کنید. ممنون که در این مطلب همراه ما بودید.
در صورت داشتن نظر و پیشنهادی برای ما دیدگاه بگذارید.